Welkom bij Joosen Advies

Joosen re-integratie & loopbaanadvies, psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden

Wij zijn een klein en kundig bureau dat werkt vanuit een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze is praktisch en informeel. Geen geprotocolleerde of groepsgewijze aanpak, maar altijd een individuele benadering. Wij werken niet vanuit beperkingen maar gaan juist op zoek naar wat wel kan! Daardoor kunnen wij, als geen ander, de vertaalslag naar arbeidsmogelijkheden maken.

Ervaren en professioneel team

Het team van Joosen re-integratie & loopbaanadvies bestaat uit ervaren loopbaanadviseurs (aangesloten bij NOLOC), registerpsychologen (NIP) en coaches. Er is veel kennis over én ervaring met mensen met psychische klachten of complexe diagnoses. Zoals autisme, AD(H)D, niet aangeboren hersenletsel (NAH), trauma’s of persoonlijkheidsproblematiek.

Onze toegevoegde waarde

Onze psychologische achtergrond biedt veel toegevoegde waarde. Wij luisteren, begrijpen en adviseren vanuit onze expertise. Het resultaat? Een duurzaam plan van aanpak, waarin duidelijk staat aangegeven hoe te handelen, voor zowel cliënt, werkgever als bedrijfsarts.

Met onze persoonlijke aanpak, onze individuele werkwijze en onze psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden zijn wij er ook voor u! 

Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Maak kennis met de drijvende krachten achter Joosen Advies

DSC00657-e1475658049400
Peggy Joosen
Arbeids- en organisatiepsycholoog, Loopbaanadviseur, Re-integratie adviseur
meer over Peggy
patrick
Patrick Lazaroms
Arbeids- en organisatiepsycholoog, Klinisch neuropsycholoog, Gezondheidszorgpsycholoog
meer over Patrick

Psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden