“Ik heb weer mogelijkheden om over na te denken”

Loopbaancoaching

Vraagt u zich wel eens af of u het juiste beroep heeft gekozen? Doet u eigenlijk nog wel datgene dat het beste bij u past? Wilt u graag meer zicht op uw mogelijkheden in de toekomst? Of heeft u een werknemer in dienst die niet goed functioneert en u weet niet waarom? En u wilt, als goed werkgever, helpen maar weet niet hoe? Zijn er misschien klachten of problemen die moeilijk bespreekbaar zijn en waar u zelf geen oplossing voor vindt? Dan is loopbaancoaching en/of een beroepskeuze onderzoek een goede investering!

Maatwerk

Onze begeleiding is altijd maatwerk en erop gericht om uw specifieke loopbaanvraag te beantwoorden. We starten met een intakegesprek waarin we uw loopbaanvraag gaan formuleren en met elkaar gaan bepalen hoe het loopbaantraject er verder uit gaat zien.

Samen op zoek naar waar u energie van krijgt

Samen gaan we, heel gestructureerd, in kaart brengen waar u goed in bent, wat u belangrijk vindt in werk, wat u graag doet en waarom u dat graag doet. We maken hiervoor gebruik van verschillende loopbaanopdrachten, (digitale) vragenlijsten en een aantal persoonlijke gesprekken. Onze psychologische achtergrond biedt hierbij veel toegevoegde waarde. Wij luisteren, begrijpen en adviseren vanuit onze expertise. 

Mogelijkheden en kansen

Er ontstaat vervolgens een overzicht aan mogelijkheden en kansen! Samen bekijken we welk werk het beste bij u past. Of hoe u in uw huidige baan weer werkplezier kan gaan ervaren. We helpen u desgewenst ook praktisch op weg (een strategie opstellen, uw netwerk in kaart brengen, hulp bij het opstellen van een gemotiveerde brief, een eigentijds CV en profielen op social media, eventueel zoeken naar een opleiding of cursus die uw kansen op de arbeidsmarkt kan vergroten) en gaan samen met u aan de slag zodat u ook de volgende stap in uw loopbaan kunt gaan maken. 

Loopbaanonderzoek / beroepskeuze onderzoek

Een loopbaanonderzoek is een uitgebreide beroepskeuzetest waarbij uw vaardigheden, persoonskenmerken, drijfveren (loopbaanwaarden) en beroepsmatige interesses in kaart gebracht worden. Er wordt een heldere en concrete vertaalslag gemaakt naar arbeidsmogelijkheden, werkomgevingen en functies. Een loopbaanonderzoek bestaat doorgaans uit een kennismakingsgesprek, testafname en een adviesgesprek. 

Bent u benieuwd of wij ook iets voor u kunnen betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op:

Psychologische expertise in arbeidsmogelijkheden